• En Garde

  “Bolje je precijeniti protivnika nego ga podcijeniti.”

 • Discipline

  Mač
  Sablja
  Floret

 • Mačevanje

  Vještina
  Vojna tradicija
  Šport

Kviz znanja o mačevanju

30.03.2020.

Mačevalački klub Zagrebačka škola mačevanja je 28.03.2020. objavio kviz na svojim web stranicama pod imenom “Kviz znanja o mačevanju”, a kojemu se osim Mačevalačkog saveza Zagreba, priključuje i Hrvatski mačevalački savez.

Sukladno Pravilima kviza objavljenima 28.03.2020. godine od strane ZŠM-a, klub ZŠM kao organizator nagradnog natječaja omogućuje sudjelovanje i drugim osobama koje nisu članovi ZŠM-a, a za koje će uvjetno osigurati nagradu u slučaju većeg odaziva sudionika.

Hrvatski mačevalački savez objavljuje kako se uključuje u kviz jedino i isključivo na način da će osigurati navedenu nagradu, i to vaučer u vrijednosti od 80,00 EUR za onu osobu koja temeljem objavljenih pravila bude proglašena kao prva nagrađena od strane organizatora natječaja.

UVJETI
Bilo koja osoba koja bi bila nagrađena od strane HMS-a u ovom natječaju mora biti član jednog od klubova-udruženih članica HMS-a, s time da nije član niti jednog zagrebačkog mačevalačkog kluba na dan 28.03.2020. godine, te mora imati pokrivene sve financijske i druge obveze prema svom matičnom klubu.

Sudjelovanje u natječaju za one osobe koji nisu članovi zagrebačkih mačevalačkih klubova – udruženih članica, provodi se preko istog obrasca koji ZŠM objavljuje na svojim službenim web stranicama (http://www.skola-macevanja.hr/).

VAŽNO!!!
U rubriku “Ime i prezime, šifra” osoba mora upisati samo i isključivo svoju proizvoljnu šifru (npr. Malimedo32) koju će potom sa svojim (1) punim imenom i prezimenom (2) šifrom (3) datumom rođenja (4) imenom kluba kojemu pripada, dostaviti na mail adresu HMS-a-a (npr. poslati na crofencing@hi.t-com.hr sljedeće: Filip Lukač, Malimedo32, 01.01.2000., HAMK Mladost).

Osobe koje su već ispunile obrazac, a članovi su nekog od klubova, pozivaju se da bez odgode dostave na mail adresu HMS-a svoju šifru koju će u budućnosti koristiti.

DODATNA PRAVILA HMS-a
Obrada podataka, proglašenje pobjednika, odlučivanje o prigovoru te sama organizacija i provedba kviza te provedba eventualnog baraža ostaju u isključivoj nadležnosti organizatora natječaja, odnosno Zagrebačke škole mačevanja.

HMS zadržava pravo da u slučaju baraža osigura i dodatne nagrade ako smatra da bi to bilo iznimno potrebno, a sve u slučaju iznimno velikog broja sudionika.

POVEZNICA na kviz – Zagrebačka škola mačevanja – skola-macevanja.hr